Cart 0

Malaysia Perfume Blog

Beza Parfum, EDP, EDT, Cologne & Fraiche

Akak

Since ada yang tanya apa beza EDP EDT sume tu so akak buat rajah. Over betul letak logo kan? Logo tu kira % pewangi dalam setiap perfume.Tetapi...Jangan risau pakai EDT tak tahan macam EDP bak kata orang sebab memang last last depends on kulit jugak.

Read more →


Tips memilih perfume untuk lelaki

Akak

Biasanya orang cakap kaum lelaki tak cerewet kan, bagi je apa mesti suka. Tapi tidak untuk perfume. Setuju?Sepertimana perempuan, lelaki nak pilih perfume pun susah macam nak cari pasangan hidup ehh? Baca guide ini.

Read more →


Tips for choosing the right men's fragrance

Amirul

Choosing the right fragrance to wear is difficult. It's almost as hard as finding the right partner. Like most good things, it takes a little effort to find a new perfume that is just right. Here is a guide to start.

Read more →


Beza Retail / NIB, Tester dan Miniature

Akak

Since ramai tanya akak apa beza retail dengan tester dan miniature?Akak bagi contoh Burberry London for Men.Kanan : retail / new in box (NIB)Tengah : testerKiri : miniatureOk kita start dengan retail dan tester dulu.KOTAK. Dalam gambar boleh nampak p

Read more →


6 Perfumes Perfect For Hot Weather

Amirul

Not all fragrances are meant to be worn on hot weather days. Check out this list of 6 fragrances that you can wear outdoors on those hot days.

Read more →


Review Top Fragrance for Men - Versace Eros

Amirul

Versace Eros is definitely the fragrance you should wear for night outs, date nights, or big dinner events. Check out our video review on it.

Read more →