Cart 0

Perfume Nostalgia Untuk Ayah

Ya.. Ya.. Akak faham kalau nak bagi hadiah kat lelaki ni payah sikit walaupun yang cerewet adalah perempuan. Ni akak tak nafikan since akak sendiri pun pening nak bagi hadiah apa especially untuk ayah. Kalau kat husband akak senang, akak tau sangat taste dia, Tapi untuk ayah ni, ada pilihan perfume yang nostalgia untuk mereka. Mesti senyum sampai ke telinga kalau dapat 😄

Opss bukan perfume orang tua ya, perfume ni nostalgia. Maybe sesuai untuk cik abam awak jugak 😍


1. Aramis by Aramis

Image result for aramis perfume poster

Perfume ni tersangatlah famous untuk ayah ayah. Kenapa? Sebab ini antara perfume yang anak anak belikan sebab tau si ayah pernah ada perfume ni, Perfume keluaran 1966 ni memang klasik habis. No wonder jadi pilihan sebagai hadiah. Ni kira zaman muda mudi ayah ayah kalau pakai perfume ni feeling maskulin habislah. Ditambah pulak perfume ni memang sangat long lasting! Haa kita pun cari yang bau power, ayah ayah kita lagi dahsyat tau! Pendek kata kalau pakai perfume ni, dari jauh orang boleh notice kita.

Link :


2. Guy Laroche Drakkar Noir

Image result for drakkar noir perfume poster

Ok tengok poster pun mesti dah boleh agak kan? Boleh tahan jugak notti perfume ni. Perfume ni since 1982 so boleh agak orang dulu dulu pun high taste tau. Perfume ni memang best, long lasting dan sesuai untuk dipaai siang malam. Pendek kata tak kira tempat pun memang boleh pakai perfume ni. Agaknya mak awak pun tak boleh move on bila ayah pakai perfume ni opsss 😍


3. Ralph Lauren Polo

Image result for ralph lauren polo perfume poster

Brand Ralph Lauren sape tak kenal? Yang hijau ni memang klasik habis! Tapi bukan sekadar klasik ya, memang bau dia maskulin dan long lasting! Aromatic, rich, powerful haa semua adalah dalam 1 botol. Dahsyat betul ayah ayah kita dulu kan? No wonder sampai sekarang mereka masih cari perfume ni dengan akak. Kerlasssss!


Top 5 Men's Fragrance



Older post