Next delivery 1st June. Selamat Hari Raya :)
icon-search
icon-search

Perfume Malaysia Blog

Review of top men’s perfumes in Malaysia 2020

Amirul Mokhtar

Thinking about getting a men's perfume but not sure which to go for? Check out this quick review of all the popular men's fragrances in Malaysia. From Acqua di Gio all the way to YSL La Nuit. Learn more about what makes each perfume great.

Read more →


7 Tips to choosing the right perfume (Malaysia)

Amirul

With so many brands and their own line of fragrances, finding the right perfume can be really tough and quite costly. Follow these 7 tips to find your next perfume.

Read more →


Perfume Nostalgia Untuk Ayah

Nurul

Kalau nak bagi hadiah kat lelaki ni payah sikit walaupun yang cerewet adalah perempuan. Ni akak tak nafikan since akak sendiri pun pening nak bagi hadiah apa especially untuk ayah. Sini akak bagi sedikit idea..

Read more →


Tips memilih perfume untuk lelaki

Nurul

Biasanya orang cakap kaum lelaki tak cerewet kan, bagi je apa mesti suka. Tapi tidak untuk perfume. Setuju? Sepertimana perempuan, lelaki nak pilih perfume pun susah macam nak cari pasangan hidup ehh? Baca guide ini.

Read more →


Beza Retail / NIB, Tester dan Miniature

Nurul

Since ramai tanya akak apa beza retail dengan tester dan miniature?Akak bagi contoh Burberry London for Men.Kanan : retail / new in box (NIB)Tengah : testerKiri : miniatureOk kita start dengan retail dan tester dulu.KOTAK. Dalam gambar boleh nampak p

Read more →


Apa Beza Parfum, EDP, EDT, Cologne & Fraiche

Nurul

Kalau perasan perfume ni dia ada Parfum, Eau de parfum (EDP), Eau de toilette (EDT) dan juga cologne dan fraiche. Ini adalah level concentration perfume oil dalam perfume. Lagi kuat concentration tak semestinya tahan lagi lama. Mari baca.

Read more →


Tips for choosing the right men's fragrance

Amirul

Choosing the right fragrance to wear is difficult. It's almost as hard as finding the right partner. Like most good things, it takes a little effort to find a new perfume that is just right. Here is a guide to start.

Read more →


6 Perfumes Perfect For Hot Weather

Amirul

Not all fragrances are meant to be worn on hot weather days. Check out this list of 6 fragrances that you can wear outdoors on those hot days.

Read more →


Review Top Fragrance for Men - Versace Eros

Amirul

Versace Eros is definitely the fragrance you should wear for night outs, date nights, or big dinner events. Check out our video review on it.

Read more →

Your Cart

Your cart is currently empty.

Continue browsing here.