Your orders may take up to 3-5 working days to be despatched. Stay safe :)
icon-search
icon-search

Perfume Malaysia Blog

7 Tips Memilih Perfume Yang Sesuai

Sebut je minyak wangi, kita mesti terbayang macam-macam brand kan? Tapi setuju tak kalau akak cakap nak cari perfume yang sesuai dengan kita tu sangat susah? Ok akak nak share 7 tips macam mana nak pilih perfume.

Read more →


Cara Kenalpasti Seller Jual Perfume Fake Online

Nurul

Cara Kenalpasti Seller Jual Perfume Fake Online

Akak nak share tips macam mana nak tahu seller tu jual perfume original atau fake. Akak ada buat video di Youtube jugak dan akan nak share jugak kat sini. Kalau rasa tips ni membantu, feel free to share untuk elakkan orang lain dari kena tipu. Tengo

Read more →


Perfume Nostalgia Untuk Ayah

Nurul

Perfume Nostalgia Untuk Ayah

Kalau nak bagi hadiah kat lelaki ni payah sikit walaupun yang cerewet adalah perempuan. Ni akak tak nafikan since akak sendiri pun pening nak bagi hadiah apa especially untuk ayah. Sini akak bagi sedikit idea..

Read more →


Beza Retail / NIB, Tester dan Miniature

Nurul

Beza Retail / NIB, Tester dan Miniature

Since ramai tanya akak apa beza retail dengan tester dan miniature?Akak bagi contoh Burberry London for Men.Kanan : retail / new in box (NIB)Tengah : testerKiri : miniatureOk kita start dengan retail dan tester dulu.KOTAK. Dalam gambar boleh nampak p

Read more →


Apa Beza Parfum, EDP, EDT, Cologne & Fraiche

Nurul

Apa Beza Parfum, EDP, EDT, Cologne & Fraiche

Kalau perasan perfume ni dia ada Parfum, Eau de parfum (EDP), Eau de toilette (EDT) dan juga cologne dan fraiche. Ini adalah level concentration perfume oil dalam perfume. Lagi kuat concentration tak semestinya tahan lagi lama. Mari baca.

Read more →


Tips for choosing the right men's fragrance

Amirul

Tips for choosing the right men's fragrance

Choosing the right fragrance to wear is difficult. It's almost as hard as finding the right partner. Like most good things, it takes a little effort to find a new perfume that is just right. Here is a guide to start.

Read more →


6 Perfumes Perfect For Hot Weather

Amirul

6 Perfumes Perfect For Hot Weather

Not all fragrances are meant to be worn on hot weather days. Check out this list of 6 fragrances that you can wear outdoors on those hot days.

Read more →


Review Top Fragrance for Men - Versace Eros

Amirul

Review Top Fragrance for Men - Versace Eros

Versace Eros is definitely the fragrance you should wear for night outs, date nights, or big dinner events. Check out our video review on it.

Read more →

Your Cart
Your cart is currently empty.
Continue browsing here.